De vil garantert takke deg senere

Hva med å gi Bitcoin i gave? Det ideelle gavetipset som bare gir og gir og kanskje tar…

bitcoinpaperwallet.com

Denne nettsiden lar deg lage og skrive ut pene gavekort i form av en paper wallet som kan tilpasses på forskjellige måter. Du kan velge mellom å gi bort Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) eller Dogecoin (DOGE).

Gavekortene finnes på mange språk, men ikke norsk. Du kan imidlertid bruke engelsk (eller dansk om det er lettere). Det lønner seg å bruke litt tid på å kalibrere skriveren din for best mulig resultat. Papir av god kvalitet er også å foretrekke.

Wallet-generatoren genererer en ny privat nøkkel (private key) til lommeboken som brukes i gavekortet. Du kan for sikkerhets skyld validere den private nøkkelen til slutt for å sjekke at den er ekte.

Du kan velge selv hvilken sum du vil overføre. Valgfri sum kan også printes på kortet.
Deretter overfører du valuta til adressen (public key) som er printet på kortet.

Til slutt kan du bestille spesialtilpassede lynlåsposer og hologram klistremerker for et mer profesjonelt utseende.

Send så til mottaker.

 

Jeg setter pris på dine meninger og kommentarer 🙂 Skriv inn nederst på siden.


Reklamelinkene som finnes på dette nettstedet er provisjonslinker. Dvs. at hvis du kjøper noe gjennom å trykke på disse linkene vil jeg motta en liten provisjonssum.
Alle produkter jeg reklamerer for har jeg brukt selv og kan derfor stå inne for de.

Skrevet av

Robin Eide

Her vil du finne enkle guider for nybegynnere i krypto- verdenen, i tillegg til nyheter av betydning. Jeg er en typisk mann som kan "litt om mye" og har prøvd både å trade, hodle og mine krypto. Én periode hadde jeg også intensjoner om å lære meg litt koding, men det prosjektet ble imidlertid ganske raskt gitt opp. Men jeg skifter bremser på bilen selv, og eier en pulsklokke. Jeg har brukt mye tid på å nerde meg inn i blokkjede, kryptografi, kryptovaluta og sikkerhet, men har ​ingen utdannelse eller erfaring innenfor finans, teknologi eller rådgivning. Jeg er egentlig utdannet fengselsbetjent og jobber for tiden med straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Don´t do crime og IKKE invester penger ​du ikke har råd til å tape.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.