Glem Bitcoin – andre generasjons internett kommer

Fritt oversatt: «….blokkjede anses som andre generasjons internett. Den første generasjonen har i flere tiår vært et internett av informasjon. Nå får vi et internett for verdier.Quantum-TopArt-603192399
Alt av verdi, inklusiv penger, identitet, kulturelle eiendeler som musikk, avstemninger som valg osv. kan lagres, administreres, handles med og flyttes på en sikker og privat måte.»
Forget bitcoin, the revolution behind it is going to change the world, it’s called blockchain. The question is are we ready for it?
Jeg setter pris på dine meninger og kommentarer 🙂 Skriv inn nederst på siden.

Skrevet av

Robin Eide

Her vil du finne enkle guider for nybegynnere i krypto- verdenen, i tillegg til nyheter av betydning. Jeg er en typisk mann som kan "litt om mye" og har prøvd både å trade, hodle og mine krypto. Én periode hadde jeg også intensjoner om å lære meg litt koding, men det prosjektet ble imidlertid ganske raskt gitt opp. Men jeg skifter bremser på bilen selv, og eier en pulsklokke. Jeg har brukt mye tid på å nerde meg inn i blokkjede, kryptografi, kryptovaluta og sikkerhet, men har ​ingen utdannelse eller erfaring innenfor finans, teknologi eller rådgivning. Jeg er egentlig utdannet fengselsbetjent og jobber for tiden med straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Don´t do crime og IKKE invester penger ​du ikke har råd til å tape.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.