Gode nyheter for oss som holder NEO?

Etter min mening kan det se ut som at forbudet mot kryptovaluta, tokens og ICO i Kina erneo på vei til å bli opphevet. Når kineserene finner ut at det var en dårlig ide å forby krypto og ser at resten av verden får et forsprang, vil NEO eksplodere. Mange refererer til NEO som den kinesiske Ethereum. Plattformen fokuserer på smarte kontrakter, men med større vekt på mindre energiforbruk og allsidighet. Den støtter også flere programmeringsspråk og er også mye raskere. Tenk på det på denne måten; hvis Ethereum er råolje, så er NEO ren energi.
NEO er en av de mest myndighetsvennlige og reguleringsvennlige valutaene i Asia og vil få en kjempefordel når de umiddelbart vil tilpasse seg reguleringene som Kina snart kommer med. Jeg har også en mistanke om at kinesiske myndigheter vil støtte og bygge videre på NEO-nettverket når forbudet avsluttes. Det er også viktig å merke seg at NEO har mektige venner i selskaper som Microsoft og Alibaba.
Ethereum har allerede konkurranse fra Ethereum classic og Cardano i sine markeder, men NEO ser ut til å være i kontroll over et stort kinesisk marked.


Jeg setter pris på dine meninger og kommentarer 🙂 Skriv inn nederst på siden.


Reklamelinkene som finnes på dette nettstedet er provisjonslinker. Dvs. at hvis du kjøper noe gjennom å trykke på disse linkene vil jeg motta en liten provisjonssum.
Alle produkter jeg reklamerer for har jeg brukt selv og kan derfor stå inne for de.

Skrevet av

Robin Eide

Her vil du finne enkle guider for nybegynnere i krypto- verdenen, i tillegg til nyheter av betydning. Jeg er en typisk mann som kan "litt om mye" og har prøvd både å trade, hodle og mine krypto. Én periode hadde jeg også intensjoner om å lære meg litt koding, men det prosjektet ble imidlertid ganske raskt gitt opp. Men jeg skifter bremser på bilen selv, og eier en pulsklokke. Jeg har brukt mye tid på å nerde meg inn i blokkjede, kryptografi, kryptovaluta og sikkerhet, men har ​ingen utdannelse eller erfaring innenfor finans, teknologi eller rådgivning. Jeg er egentlig utdannet fengselsbetjent og jobber for tiden med straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Don´t do crime og IKKE invester penger ​du ikke har råd til å tape.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.