Hekta på ICO? Denne appen gjør det verre…

Appen Zilla er som Amazon for ICOer. Du kan enkelt sammenligne og vurdere tusenvis av ICO/Token salg som ETH, EOS, QTUM, KYC og STRATIS og investere bare ved å trykke på en knapp. I tillegg har Zilla oversikt over gratis airdrops! Appen er tilgjengelig både i Google Play og i App Store.

■ SAMMENLIGN tusenvis av ICOer
Sjekk ICOers informasjon som symbolsk pris, markedsverdi og gruppemedlemmer på et øyeblikk

■ ONE-TOUCH ICO DELTAKELSE
Når du ønsker å investere i en ICO, bare tast inn beløpet og trykk ‘GET token’. Vi har automatisk krypterings adresse som reduserer feil og svindel.

■ Ingen vanskelige lommebøker
Zilla har en robust og svært enkel å bruke, multi-kryptovaluta lommebok.

■ Ingen toleranse for svindel
Vi har en nulltoleranse for svindel på vår plattform. Vi har en omfattende KYC (KNOW YOUR COSTUMER) prosess for å identifisere klienter. Hvis vi finner noen form for svindel vil vi utelukke dem permanent.

■ Full transparans i teamene
Skaff informasjon om teammedlemmer på et øyeblikk. Klikk på deres sosiale lenker for å gjøre ytterligere undersøkelser. Upvote og downvote gruppemedlemmer.

■ FÅ GRATIS COIN / TOKEN MED Airdrop
Regelmessige gratis airdrops med ZLA-tokens (ZILLA-tokens), ingen spørsmål.

Skrevet av

Robin Eide

Her vil du finne enkle guider for nybegynnere i krypto- verdenen, i tillegg til nyheter av betydning. Jeg er en typisk mann som kan "litt om mye" og har prøvd både å trade, hodle og mine krypto. Én periode hadde jeg også intensjoner om å lære meg litt koding, men det prosjektet ble imidlertid ganske raskt gitt opp. Men jeg skifter bremser på bilen selv, og eier en pulsklokke. Jeg har brukt mye tid på å nerde meg inn i blokkjede, kryptografi, kryptovaluta og sikkerhet, men har ​ingen utdannelse eller erfaring innenfor finans, teknologi eller rådgivning. Jeg er egentlig utdannet fengselsbetjent og jobber for tiden med straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Don´t do crime og IKKE invester penger ​du ikke har råd til å tape.

Én kommentar til «Hekta på ICO? Denne appen gjør det verre…»

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.