Hva skal til for å erstatte Bitcoin?

Likte spesielt denne delen:
«One of the greatest things that Satoshi did was disappear. In the early days of Bitcoin, Satoshi controlled a lot of what was developed. By disappearing, we’ve now got a situation where parties that don’t like each other (users of various affiliations) all have some say in how the network is run.»
@«What would it take to displace Bitcoin? Most likely an innovation at least as big as Bitcoin itself or a bug that makes Bitcoin insecure. Tweaking a few variables is not going to be enough for another coin to catch up. Even adding a big feature (e.g. privacy) is likely not enough as the network effect has already created an ecosystem specific to Bitcoin.»
Jeg setter pris på dine meninger og kommentarer 🙂 Skriv inn nederst på siden.

Skrevet av

Robin Eide

Her vil du finne enkle guider for nybegynnere i krypto- verdenen, i tillegg til nyheter av betydning. Jeg er en typisk mann som kan "litt om mye" og har prøvd både å trade, hodle og mine krypto. Én periode hadde jeg også intensjoner om å lære meg litt koding, men det prosjektet ble imidlertid ganske raskt gitt opp. Men jeg skifter bremser på bilen selv, og eier en pulsklokke. Jeg har brukt mye tid på å nerde meg inn i blokkjede, kryptografi, kryptovaluta og sikkerhet, men har ​ingen utdannelse eller erfaring innenfor finans, teknologi eller rådgivning. Jeg er egentlig utdannet fengselsbetjent og jobber for tiden med straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Don´t do crime og IKKE invester penger ​du ikke har råd til å tape.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.