Hvilken «wallet» skal jeg bruke?

Ok. Oppbevaring av kryptovaluta er litt komplisert.

En wallet, eller lommebok om du vil, har til hensikt å lagre kryptovalutaene dine trygt. De fungerer som en vanlig lommebok som du tar verdier inn og ut av etterhvert som du skal bruke av de.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet
Det finnes et utall forskjellige wallets, og det er lett å bli forvirret av begreper som «hot wallet», «cold storage», «paper wallet», «hard wallet» osv.

For å gjøre det enkelt:

Skal du sitte på verdiene dine i påvente av at prisene stiger for så å cashe ut, vil jeg anbefale en «hard wallet» som Ledger Nano S eller Trezor.

170x370 TREZORSkal du drive aktivt med «trading» og ofte kjøpe og selge krypto, vil jeg anbefale å oppbevare den summen du skal trade med på en velrenommert kryptobørs. Resten oppbevarer du i en Ledger Nano S eller Trezor.

Jeg ser egentlig ikke så mye nytte i andre lommebøker siden verden fremdeles ikke er kommet så langt at du kan kjøpe boller med sjokoladebiter inni på 7-Eleven med krypto. Det er altså ikke noe vits i å gå rundt med kryptoene dine lagret på en app på telefonen din.

Disse to lommmebøkene er best egnet for de mest vanlige kryptoene og Ledger Nano S har støtte for flest coins.

Ledger Nano S eller Trezor koster en del penger, men tryggheten du sitter igjen med er vel verdt investeringen. Har du investert mer enn et par tusenlapper i krypto vil jeg anbefale at du kjøper en sånn. Det finnes ingen «bankgaranti» om den koreanske kryptobørsen du har lagret kryptoen din på plutselig legger ned virksomheten og stikker av med alt.

Når du først har investert i en lommebok må du også bruke litt tid på å lære deg hvordan den fungerer.

Jeg setter pris på dine meninger og kommentarer 🙂 Skriv inn nederst på siden.


Reklamelinkene som finnes på dette nettstedet er provisjonslinker. Dvs. at hvis du kjøper noe gjennom å trykke på disse linkene vil jeg motta en liten provisjonssum.
Alle produkter jeg reklamerer for har jeg brukt selv og kan derfor stå inne for de.


Bruker du denne linken når du oppretter
konto vil vi begge få 10 dollar i Bitcoin 🙂Kategorier:Nyheter

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.