Med mål om å snu opp ned på eiendomsmarkedet

WestLand Storage Company i USA har operert på eiendomsmarkedet i over 17 år, og har nylig innført en nyskapende teknologi basert på blokkjede, som vil forandre eiendomsmarkedet for alltid.

I anledning utviklingen av denne teknologien etablerte selskapet et datterselskap, og alle ressursene er rettet mot utvikling og implementering av prosjektet. Det går rykter i blokkjedesamfunnet at spesialister og utviklere av blokkjedeindustrien har sluttet seg til utviklingslaget. Til og med Mark Zuckerberg, som lovte å dedikere 2018 til å studere blokkjede, er med.

Fra kildene til selskapet har det blitt kjent at flere asiatiske venturefond allerede planlegger store investeringer i den kommende ICO, så det er ingen tvil om validiteten av dette prosjektet.

Teknologien som brukes er et ekte gjennombrudd i blokkjedens verden. Med denne teknologien vil eiendomsmarkedet bli forvandlet til det ugjenkjennelige. Byråkratiet vil forsvinne, finansielle risikoer og kostnader vil bli redusert. Markedet vil bli gjennomsiktig, trygt og enkelt.

Tenk deg verdien av fast eiendom uten grenser. Du kan kjøpe så mange kvadratmeter fast eiendom som du vil. I Tokyo, Hong Kong, London eller New York; du kan gjøre dette hvor som helst, uten mellomledd, helt trygt og med garantert eierett.

WestLand Storage Company har som mål å introdusere moderne teknologi til eiendomsmarkedet, og de er tilsynelatende på rett vei. DiceLand Technology – verktøyet vil bli et gjennombrudd og fremme utvikling i eiendomsmarkedet og blokkjedeteknologi.

Vil du lese mer kan du gå til nettsiden – https://westlandstorage.com

Kilde: www.livebitcoinnews.com

Jeg setter pris på dine meninger og kommentarer 🙂 Skriv inn nederst på siden.


Bruker du denne linken når du oppretter
konto vil vi begge få 10 dollar i Bitcoin 🙂Kategorier:Nyheter

Stikkord:, , , , , , ,

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.