Så du vil lære mer?

Blokkjede, kryptografi og kryptovaluta er kompliserte greier. Det er vanskelig å finne lettforståelig skriftlig informasjon om temaene, iallefall på norsk.

Jeg har kommet frem til at den letteste måten å lære på er å begrave seg i podcasts og Youtube-videoer. Det er mye lettere å lære på den måten enn å konsentrere seg om vanskelig tekst på engelsk.

Når det er sagt så har jeg ikke funnet noe særlig med podcasts eller videoer på norsk heller. Men engelsk er iallefall mye lettere å forstå audiovisuelt.

Nedenfor har jeg lagt opp en liste over podcasts jeg har hatt god nytte av og anbefaler. En del av episodene kan være for spesielt interesserte. Gå gjennom episodelistene og plukk ut de episodene du synes virker interessant ut ifra ditt kunnskapsnivå, eller velg de episodene jeg har listet opp som anbefalinger.

Jeg bruker Player FM som podcast-spiller på min Android telefon.

Så er det bare å benytte enhver anledning på bussen, i bilen eller når du vasker gulv til å lytte og lære.

Bad Crypto Podcast:

Anbefalte episoder

Unchained:

Anbefalt episode

Crypto news weekly

Crypto 101

Jeg setter pris på dine meninger og kommentarer 🙂 Skriv inn nederst på siden.

Skrevet av

Robin Eide

Her vil du finne enkle guider for nybegynnere i krypto- verdenen, i tillegg til nyheter av betydning. Jeg er en typisk mann som kan "litt om mye" og har prøvd både å trade, hodle og mine krypto. Én periode hadde jeg også intensjoner om å lære meg litt koding, men det prosjektet ble imidlertid ganske raskt gitt opp. Men jeg skifter bremser på bilen selv, og eier en pulsklokke. Jeg har brukt mye tid på å nerde meg inn i blokkjede, kryptografi, kryptovaluta og sikkerhet, men har ​ingen utdannelse eller erfaring innenfor finans, teknologi eller rådgivning. Jeg er egentlig utdannet fengselsbetjent og jobber for tiden med straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Don´t do crime og IKKE invester penger ​du ikke har råd til å tape.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.