Sikkerhet, sikkerhet, sikkerhet

8 ting du kan gjøre i dag for å bedre online-sikkerheten din:

  1. Egen epostadresse for hver enkelt konto eller kryptobørs.
  2. Avanserte og lange passord. Bruk en «Password-manager».
  3. Lagre kryptovaluta offline i «Cold wallet» eller «Hard wallet».
  4. Ikke fortell om krypto-porteføljen din på sosiale medier.
  5. Bruk antivirusprogram.
  6. Fjern telefonnummeret ditt fra alle kontoinnstillinger på alle nettsteder.
  7. Bruk to-faktor-autentisering på alt. Ikke bruk «send kode på sms».
  8. Privat informasjon, backup, koder ol. lagres offline og ikke på Dropbox ol.
  9. Vær bevisst på hva du klikker på.

Reklamelinkene som finnes på dette nettstedet er provisjonslinker. Dvs. at hvis du kjøper noe gjennom å trykke på disse linkene vil jeg motta en liten provisjonssum.
Alle produkter jeg reklamerer for har jeg brukt selv og kan derfor stå inne for de.

Skrevet av

Robin Eide

Her vil du finne enkle guider for nybegynnere i krypto- verdenen, i tillegg til nyheter av betydning. Jeg er en typisk mann som kan "litt om mye" og har prøvd både å trade, hodle og mine krypto. Én periode hadde jeg også intensjoner om å lære meg litt koding, men det prosjektet ble imidlertid ganske raskt gitt opp. Men jeg skifter bremser på bilen selv, og eier en pulsklokke. Jeg har brukt mye tid på å nerde meg inn i blokkjede, kryptografi, kryptovaluta og sikkerhet, men har ​ingen utdannelse eller erfaring innenfor finans, teknologi eller rådgivning. Jeg er egentlig utdannet fengselsbetjent og jobber for tiden med straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Don´t do crime og IKKE invester penger ​du ikke har råd til å tape.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.