Hva vil DU vite? Tips og følgere ønskes

Jeg opprettet denne nettsiden for å kunne dele min interesse for krypto og blokkjede. Så langt synes jeg at det har gått over all forventning med tanke på antall lesere på kort tid.

Men jeg har alltid vært perfeksjonist og blir ikke fornøyd før ALLE som interesserer seg for krypto har lest innleggene mine. Akkurat det med markedsføring har jeg ikke så god peiling på.

Derfor spør jeg dere som kan mer om dette enn meg;

Hva vil dere ha mer av og hvordan kan jeg nå ut til flere lesere?

Skrevet av

Robin Eide

Her vil du finne enkle guider for nybegynnere i krypto- verdenen, i tillegg til nyheter av betydning. Jeg er en typisk mann som kan "litt om mye" og har prøvd både å trade, hodle og mine krypto. Én periode hadde jeg også intensjoner om å lære meg litt koding, men det prosjektet ble imidlertid ganske raskt gitt opp. Men jeg skifter bremser på bilen selv, og eier en pulsklokke. Jeg har brukt mye tid på å nerde meg inn i blokkjede, kryptografi, kryptovaluta og sikkerhet, men har ​ingen utdannelse eller erfaring innenfor finans, teknologi eller rådgivning. Jeg er egentlig utdannet fengselsbetjent og jobber for tiden med straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Don´t do crime og IKKE invester penger ​du ikke har råd til å tape.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.